Erp Muhasebe Otomasyon

Erp Muhasebe Sektörel Otomasyonlar

İnternet üzerinden bağlanma

Kullanıcı bilgisayarına herhangi bir sistem kurmadan, ince istemcide internette çalışabilir veya direk internet-tarayıcı üzerinden çalışabilir.

Mobil cihazlarında çalışma

IPad, Notebook ve diğer mobil cihazlarla çalışma Android iOS

Bulut teknolojileri

İnternet üzerinden işletme ve muhasebe işlemlerini takip etmenize yarayan standart uygulamalardır. Kullanmak için bilgisayarınıza hiç bir şey kurmanıza gerek yok, kayıt olmanız yeterlidir.

Çoklu platform

Windows ve Linux işletim sistemleri altında çalışmalar. Sistemde, farklı işlerim sistemi olan bilgisayarlar bulunabilir.

İş süreçleri

Şirkette gerçekleştirilen normal çalışma dizisinin resmi tanımlarını oluşturmanıza yarar. Bu tanımları kullanarak o an için belirli çalışanın yapması gereken görev listesini oluşturabilirsiniz.

Ekonomik ve analitik raporlama mekanizmaları

Hiyerarşik, çok boyutlu ve çapraz raporlama, raporlarda gruplama ve şifreleme, bilgi detaylama ve toplama, rapor yapısının dinamik değişimi, farklı diyagram türlerinin entelektüel yapısı.

Arayüz mekanizmaları

Arayüz mekanizmaları

  • Müşterilerin programla uzun süre çalışabilmeleri için arayüzün modern tasarımı ve kullanım konforu.

Bölge ve dil ayarları, mekanizmaları

Farklı dillerde uygulamalar, tarih ve sayıların ulusal tanımlanması ve metinlerin filtrelenmesi.

Ölçeklenebilirlik

Kişisel tek kullanıcılıdan, büyük çalışma gruplar ve işletmelere kadar çalışma seçenekleri.

Hataya dayanıklılık

Sunucu kümesinin yedeklenmesi, çalışma süreçlerin yedeklenmesi ve bağlantı kanalın kesilmesine dayanıklılık.

Entegrasyon, Veri alış verişi, mekanizmalar

Genel olarak kabul edilen standartlar ve veri gönderme protokol sayesinde nerdeyse bütün programlar ve donanımlarla etkileşimin sağlanması.

Şifreleme mekanizması

Şifreleme mekanizması sayesinde uygulama çözümleri veritabanında saklanan bilgileri işlemek için şifreleme işlemlerini kullanabilir

Erişim izinleri sistemi

Kullanıcının sadece gerekli bilgilere ulaşmasını sağlar. Formlarda, listelerde veya raporlardaki kullanıcının yetkisi olmadığı alanlar otomatik olarak gizlenir.

Veritabanı yönetme sistemi

Verileri kendine ait veritabanı yönetim sistemi (VYS)de ya da Microsoft SQL Sunucu, Postgre SQL, IBM DB2 veya Oracle Veritabanında saklamak.

Platformun uygulamalı mekanizmaları

Depo, muhasebe, maaş hesaplamaları, veri analizi ve iş süreci seviyesinde yönetme problemlerin çözümü üretmek için sorun odaklı nesneler.

Taban mekanizmalar

Birleşik taban mekanizmalar ek geliştirme iş-şeması ve uygulama uyarlaması, teknolojik imkânları ilişkilendirmeye yardım eder. Sadece iş-mantığın algoritmik programlaması, kendi veritabanı modelini kullanmak ve ek geliştirmesiz uygulamaların ölçeklenebilirliği.

Kullanılabilirlilik

1C:İşletme 8 sistemi bir sürü araç ve mekanizmaları içerir. Bunlar başlayanlar için sisteme kolay alışmalarını, tecrübeli kullanıcılar için ise yüksek çalışma hızını sağlarlar.

Hızlı geliştirme ortamı

Hızlı geliştirme ortamı standart sevkiyat işlemine dahildir. Kullanıcı, kendi başına, uygulama çözümünü geliştirebilir ya da değiştirebilir (kendine göre uyarlamak). Bunun için özel uzmanlar da gerekebilir.

Uyarlama ve Proje entegre metotları

Öz kurulum, franchise yardımıyla uyarlama, büyük çaplı kurumsal uyarlamalar.

Yönetim araçları

Kullanıcı çalışmasını yönetme ve yaptığı işlemlerin kontrolü. İnternet üzerinden de dâhil olmak üzere programın güncellenmesi için geliştirilmiş mekanizmalar.

TOP